Pedikura

Sprostite se in razvajajte svoje utrujene noge z našo vrhunsko storitvijo pedikure, ki jim bo povrnila svežino in vitalnost.

Klasična pedikura

Klasična pedikura je postopek, ki vključuje obrezovanje nohtov, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov in masažo stopal. Namenjen je ohranjanju in izboljšanju stanja stopal ter splošnemu počutju.

Zahtevna pedikura

Zahtevna pedikura je oblika pedikure, ki se osredotoča na odpraljanje težav s stopali, kot so kurja očesa, otiščanci, vraščeni nohti in glivična obolenja.

Oskrba diabetičnega stopala

Oskrba diabetičnega stopala je zahtevna pedikura, ki je namenjena strankam s sladkorno boleznijo. Njihova stopala zahtevajo posebno nego, saj so bolj  podvržena različnim težavam. Izvaja jo pedikerka izučna posebej za oskrbo diabetičnega stopala.

Sanacija vraščenih nohtov

Sanacija vraščenih nohtov je postopek, ki se uporablja za reševanje težav z vraščenimi nohti, ki lahko povzročajo bolečine in okužbe.

Glivična obolenja

Glivična obolenja so pogosta težava, ki lahko prizadene nohte in kožo na stopalih. Kozmetični salon lahko ponudi različne postopke za odpraljanje glivičnih okužb.

Kurja očesa

Kurja očesa in otiščanci so pogoste težave, ki lahko povzročajo bolečine in nelagodje.

Otiščanci

Nohtna protetika

Nohtna protetika je postopek, ki se uporablja za reševanje težav s poškodovanimi ali manjkajočimi nohti. Pri tem uporabljamo posebne materiale za izdelavo nohtne protetike, ki posnemajo videz naravnega nohta.

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je terapevtska masaža, ki temelji na teoriji, da so na določenih delih stopal povezane določene telesne in čustvene funkcije.

Stopite v stik

Salon za nego telesa

C. Prekomorskih brigad 62/a

5290 Šempeter pri Gorici

t+386 (0)5 3939 240
m+386 (0)40 500 021
m 0039 328 7830 420

smit.nova.gorica@siol.net

Urnik

ponedeljek od 14.00 do 19.00
torek od 8.00 do 14.00
sreda od 10.00 do 17.00
četrtek od 14.00 do 19.00
petek od 8.00 do 14.00
Sobota in izven delovnega časa po dogovoru.
Nedelja in prazniki zaprto.

©Studio Eden. All rights reserved.