Nega obraza

Odkrijte lepoto naravne nege obraza, ki bo vaši koži povrnila sijaj in mladosten videz.

Klasična nega obraza

Nega obraza je lepotni ritual, ki ga priporočamo enkrat mesečno, kadar s kožo nimate posebnih težav. Z redno in vaši koži prilagojeno nego poskrbite za zdravo in sijočo kožo, izboljšate njen videz in preprečujete prezgodnje staranje.

Negovalni postopki kožo očistijo, navlažijo, nahranijo in zaščitijo pred fotostaranjem. Pred nego opravimo pregled kože, se pogovorimo o dosedanjih negah, o negovanju kože doma in vam svetujemo ustrezen postopek ter ustrezno nego doma.

Sijoča, sveža in negovana koža, v kateri se boste odlično počutili je želja vseh nas.

Iglična mezoterapija

Selektiven, natančno usmerjen/prilagojen tretma

KAKO POTEKA POSTOPEK MICRONEEDLINGA?

Pri postopku drobne iglice prodrejo v kožo, kjer naredimo drobne, kontrolirane mikrovbode. Postopek iglanja učinkovito izboljša strukturo kože. Gube, povečane pore, pigmentne pege in brazgotine se vidno zmanjšajo. Vzpodbudi se sinteza kolagena in s tem intenzivna regeneracija kože na povsem naraven način.

POSTOPEK JE NAMENJEN :
• zmanjšanju in izboljšanemu izgledu gub,
• zmanjšanju velikih por,
• izboljšanju poroženele kože,
• zmanjšanju in izboljšanju izgleda brazgotinaste kože (po aknah),
• izboljšanju in izgledu suhe kože,
• zmanjšanju in izboljšanju pigmentnih madežev,
• izboljšanju ohlapnega vezivnega tkiva (tonus) in strij.

KAJ JE MICRONEEDLING?

Spada med postopke za povečanje sinteze kolagena. Deluje na principu mehanskega spodbujanja dermisa. Zaradi mikro poškodb sprožimo mehanizem celjenja s katerim sprožimo tvorbo novega kolagena v koži. Med procesom celjenja se spodbudi rastni faktor beta za spodbujanje tvorbe kolagena in izgradnja normalne, zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken. Tako se poveča debelina povrhnjice, koža postane bolj napeta in prekrvavljena, videz pa pomlajen in svež. S postopkom dosežemo tudi visoko prodiranje aktivnih kozmetičnih sestavin v kožo.

REZULTATI

Microneedling je postopek za izboljšanje strukture kože. S postopkom dosežemo vidno izboljšanje izraznih ali mimičnih gub, elstotičnih gub in zmanjšanje hiperpigmentacij. Zelo dobre rezultate dosežemo tudi pri izboljšanju izgleda brazgotin, širokih por in strij. S postopkom dosežemo tudi obnavljanje rasti dlak (lasišče).

PO POSTOPKU

Običajno je po postopku prisotna rdečica, ki je največja prve 2 do 4 ure, nato se začne umirjati. Občutek je podoben, kot da bi nas opeklo sonce. Proces celjenja se konča približno v 3 do 4 dneh, ko zaznamo vidno bolj gladko in pomlajeno kožo. Postopek ponovimo čez 2 do 3 tedne oziroma drugače (odvisno od stanja in problematike kože).

NEGA KOŽE PO POSTOPKU

Nega kože doma je po postopku prilagojena vsakemu individualno, po navodilih.

TRAJANJE POSTOPKA

Postopek traja od 30 do 45 minut, odvisno od posameznika.

Toppeel nega proti madežem

Toppeel nega proti aknam

Green Peel nega za obnovo kože

Tri poti do popolne regeneracije kože

Globinska regeneracija z luščenjem kože z zelišči.

60 letna uspešna zgodba pri obravnavanju: prezgodnjega staranja kože, gubicah, hiperpigmentacijah, aknah in širokih porah, brazgotinah ter strijah, od sonca oškodovani koži, izgubi elastičnosti na rokah, stegnih in trebuhu, splošno pomlajevanje in regeneracija kože

Na voljo so 3 različni Green Peel-i, njihova uporaba je odvisna od individualnega stanja in potreb kože:

GREEN PEEL CLASSIC: originalna metoda Green Peel, za ljudi z očitnimi problemi s kožo, ki si želijo da bi poživili kožo brez uporabe škodljivih kemikalij ali kozmeitčne kirurgije, ki se izvaja v dveh korakih. Prvi dan naredi Green Peel zeliščni piling s katerim spodbudimo samo regeneracijo in luščenje kože. Postopek je primeren za vsa stanja in tipe kože. Po petih dnevih naredimo beauty nego, kjer v kožo vnesemo aktivne sestavine, ki koži povrnejo hranila in vlago. V vmesnem času se uporabljajo posebni izdelki, ki povečajo in optimizirajo delovanje zelišč. V koži občutite kako se v koži pospeši cirkulacija in izboljša metabolizem, s čemer je odprta pot za sprejem kisika in hranil. Postopek se lahko izvaja vsakih 28 dni.

GREEN PEEL ENERGY: Green Peel, stimulacija vaše kože, za ciljno reševanje problemov z regeneracijsko podporo, ki je primeren za izredno občutljive kože oziroma kot dobra predpriprava na Green Peel Classic. Koži da energijo, ki jo potrebuje za obnovo celic. Pomaga zmanjšati s starostjo povezane učinke na koži, za nečistoče, brazgotine in pigmentne spremembe. Postopek vidno izboljša videz kože in prispeva k harmoniji na njeni površini. Postopek se naredi v enem koraku, pri katerem izvedemo piling in kožo nahranimo z aktivnimi sestavinami. Postopek se lahko izvaja vsakih 14 dni.

GREEN PEEL FRESH UP – party peel – mehka terapija za svežino in sijaj, primeren za takojšnjo osvežitev kože brez izrazitega luščenja ali kot kozmetična nega. Postopek je primeren za vse tipe kož in se lahko izvaja vsakih 7 dni.

GREEN PEEL NEGA JE PRIMERNA ZA:

 • nečisto in aknasto kožo
 • velike pore
 • predčasno postarano kožo z slabo prekrvavljenostjo
 • od sonca poškodovano kožo, hiperpigmentacijo
 • gube
 • brazgotine, nosečniške strije, celulit
 • splošno pomlajevanje in regeneracijo kože

Učinkovitost nege z Green peelom je odvisna od individualne sposobnosti regeneracije kože. Glede na stanje kože se piling lahko ponovi večkrat, da dosežemo željeno stanje kože in je brez škodljivih stranskih učinkov.

PREDNOSTI GREEN PEEL NEGE:

 • naravna metoda – brez stranskih učinkov
 • dermatološki razvoj – s poznavanjem narave in znanosti
 • individualizirani postopki za vse tipe kož vseh starosti – prilagojen vašim zahtevam
 • vidni in merljivi rezultati – v samo nekaj dneh
 • povečanje učinka so mogoče večkratne ponovitve
 • izvajajo ga samo certificirani terapevti
 • najuspešnejši postopek že 60 let – eden vodilnih naravnih postopkov na svetu

BDR Dermalift proti staranju

Beauty Defect Repair ali BDR je posebna tehnologija mikrostimulacije kože, ki s pomočjo aktivnih kozmetičnih preparatov omogoči globljo regeneracijo kože. Preparati omogočijo obnovo kožne celice, spodbudijo obnovitev kolagena in elastina ter mikrocirkulacije.

BDR metoda je optimalna sinteza med tehnološkimi mehanizmi delovanja in dermatološkimi aktivnimi sestavinami. Sistem na prijeten način stimulira naravno sposobnost obnove kože in celice so med seboj manj povezane. Sposobnost penetriranja BDR aktivnih sestavin je tako pospešena in večkrat povečana. Mogoče je aktivirati proces samoobnavljanja kože in tako doseči želene spremembe na koži.

POSTOPEK BDR NEGE

Na kožo nanesemo kislinski piling, ki kožo čisti v pore in globino. Le ta zmehča odmrlo povrhnjico s katere nato z nežnim mehanskim pilingom – microdermoabrazijo odstranimo odmrle celice. Za mehanski piling uporabljamo sterilen plastični nastavek, ki rahlo vibrira in kroži. Stranki zagotavljamo brezhibno sterilnost in popoln nadzor nad pritiskom. Piling je popolnoma neboleč in prijeten. Nadaljujemo z postopkom dermalifta. Dermalift je aparat, ki ima na koncu nastavek z mikro iglicami, ki nežno prodirajo v epidermis. Epidermis se tako stimulira, ima takojšen in intenziven transport aktivnih snovi. Sproži se tudi koži lasten obnovitveni sistem in se tako regenerira kot posledica pospešene delitve celic. Sledi pomirjevalna maska, ki kožo pomiri in nahrani. Gre za naravno obnovo kože z najvišjo mero sterilnosti.

KOMU PRIPOROČAMO

Primeren je za vse kože, ki so suhe, dehidrirane, zgubane in potrebne obnove. Zelo priporočljivo kot nega po poletju (sončenju), za brazgotinaste in zgubane kože, za kože potrebne postopkov proti staranju.

REZULTATI

Po postopku je koža rahlo rdečkasta, vendar neboleča. Stranka občuti malo toplote zaradi pospešene cirkulacije. Koža se hitro pomiri in pridobi na elastičnosti, lesku, mehkobi in gladkosti.

T-shape lifting nega

Nega z radiofrekvenco

 

Stopite v stik

Salon za nego telesa

C. Prekomorskih brigad 62/a

5290 Šempeter pri Gorici

t+386 (0)5 3939 240
m+386 (0)40 500 021
m 0039 328 7830 420

smit.nova.gorica@siol.net

Urnik

ponedeljek od 14.00 do 19.00
torek od 8.00 do 14.00
sreda od 10.00 do 17.00
četrtek od 14.00 do 19.00
petek od 8.00 do 14.00
Sobota in izven delovnega časa po dogovoru.
Nedelja in prazniki zaprto.

©Studio Eden. All rights reserved.