Depilacija

Pozabite na nelagodje in pustite, da naša strokovna ekipa poskrbi za popolno in nebolečo depilacijo, ki bo vaši koži zagotovila mehkobo in gladkost.

Dolgotrajno zmanjševanje rasti dlak

Po depilaciji s sladkorno pasto v kožo vtremo EpilaDerm encimski kompleks z aktivatorjem, ki deluje na dlake v anageni fazi rasti. Ko se želeno področje telesa obdela z EpilaDerm encimskim kompleksom se začne nereverzibilen proces propadanja folikla dlake tako, da dlaka ne raste več.

Zaradi biološkega cikla rasti dlak, niso vse dlake istočasno aktivne, zato je potrebno redno ponavljanje postopka v razmaku 4 do 6 tednov do želenega rezultata.

Depilacija s sladkorjem

Odstranjevanje dlak na najbolj nežen, najbolj naraven in najslajši način. EpilaDerm sladkorna pasta je naraven proizvod, ki vsebuje samo sladkorje in vodo brez dodatkov, narejen za popolno odstranjevanje dlak, saj ga lahko uporabljamo za vse dele obraza in telesa in tudi za intimne predele. EpilaDerm sladkorno pasto lahko uporabljajo za depilacijo tako moški kot ženske. EpilaDerm sladkorna pasta se uporablja pri normalni telesni temperaturi in je primerna za vse tipe kož. EpilaDerm sladkorna pasta ne lomi dlak pri depilaciji, saj je poteg depilacije v smeri rasti dlake in tako se možnost vraščanja dlak zelo zmanjša. EpilaDerm sladkorna pasta se ne lepi na kožo in je bolečina med depilacijo zmanjšana na minimum. Zaradi naravnih sestavin ni alergičnih reakcij. Z EpilaDerm sladkorno pasto lahko odstranjujemo dlake tudi krajše od 2 mm.

Depilacija Perron Rigot

Poskrbimo za nadležne dlake na vašem telesu. Izvajamo klasično depilacijo z voskom in pa depilacijo po sistemu Perron Rigot , ki velja za manj bolečo, njen učinek pa dalj trajajoč. Izvajamo jo z mlačnimi voski, ki s e ne primejo na kožo, se hitro ohladijo, dlako oprimejo pri korenini in omogočajo zelo nežno depilacijo. Ta depilacija je zelo primerna za najbolj občutljive dele obraza in telesa in se uporablja tudi za brazilsko depilacijo bikini predela.

Stopite v stik

Salon za nego telesa

C. Prekomorskih brigad 62/a

5290 Šempeter pri Gorici

t+386 (0)5 3939 240
m+386 (0)40 500 021
m 0039 328 7830 420

smit.nova.gorica@siol.net

Urnik

ponedeljek od 14.00 do 19.00
torek od 8.00 do 14.00
sreda od 10.00 do 17.00
četrtek od 14.00 do 19.00
petek od 8.00 do 14.00
Sobota in izven delovnega časa po dogovoru.
Nedelja in prazniki zaprto.

©Studio Eden. All rights reserved.