Nega telesa

Spoznajte moč naravnih sestavin in se razvajajte z našo celovito ponudbo storitev za nego telesa.

Elektrostimulacija Ultraton Futura Pro

Elektrostimulacija Ultraton Futura Pro je neinvazivna metoda za izboljšanje mišičnega tonusa in zmanjšanje obsega na določenih delih telesa s pomočjo elektroimpulzov. Primerna je tudi za rehabilitacijo po poškodbah.

T shape oblikovanje telesa

T shape oblikovanje telesa je kombinacija različnih neinvazivnih postopkov za oblikovanje telesa, ki vključujejo ultrazvok, elektrostimulacijo in vakuumsko masažo. Namenjeno je zmanjševanju obsega na problematičnih predelih in izboljšanju videza kože.

Histomer C30 proti celulitu

Histomer C30 proti celulitu je neinvazivna metoda, ki se uporablja za zmanjšanje videza celulita. Uporablja se kombinacija naravnih sestavin, ki izboljšajo prekrvavitev in spodbudijo razgradnjo maščobnih celic.

Histomer H4 za tonifikacijo

Histomer H4 za tonifikacijo je neinvazivna metoda za izboljšanje elastičnosti in napetosti kože. Uporablja se naravne sestavine, ki spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina ter izboljšajo strukturo kože.

T shock za oblikovanje postave

T shock za oblikovanje postave je neinvazivna metoda, ki se uporablja za zmanjševanje obsega na problematičnih predelih telesa s pomočjo kombinacije elektrostimulacije, vakuumsko masažo in hladno toplih temperatur.

Strojna limfna drenaža

Strojna limfna drenaža je neinvazivna metoda, ki se uporablja za spodbujanje delovanja limfnega sistema in odstranjevanje odvečne tekočine iz telesa. Namenjena je izboljšanju prekrvavitve in lajšanju oteklin.

Ultrazvok

Ultrazvok je neinvazivna metoda, ki se uporablja za zmanjševanje obsega na problematičnih predelih telesa s pomočjo zvočnih valov. Spodbuja razgradnjo maščobnih celic in izboljšuje prekrvavite.

Droni

Kozmetični droni so kapsule z navigacijskim sistemom, ki vodijo aktivne učinkovine direktno do izbrane celice ter jih tam sprostijo.

Stopite v stik

Salon za nego telesa

C. Prekomorskih brigad 62/a

5290 Šempeter pri Gorici

t+386 (0)5 3939 240
m+386 (0)40 500 021
m 0039 328 7830 420

smit.nova.gorica@siol.net

Urnik

ponedeljek od 14.00 do 19.00
torek od 8.00 do 14.00
sreda od 10.00 do 17.00
četrtek od 14.00 do 19.00
petek od 8.00 do 14.00
Sobota in izven delovnega časa po dogovoru.
Nedelja in prazniki zaprto.

©Studio Eden. All rights reserved.