Prebadanje ušes

Pokažite svoj edinstven stil s pomočjo naše vrhunske storitve prebadanja ušes, ki vam bo omogočila, da izrazite svojo osebnost na poseben in edinstven način.

Blomdahl

Znamko Blomdahl predstavljajo ne le izdelki temveč tudi znanje in bogate izkušnje. Tega se dobro zavedamo in prav zato smo se odločili, da izberemo verjetno najvarnejšo metodo prebadanja, to je Blomdahl. Podjetje Blomdahl medical beauty systems, kot vodilni proizvajalec in dobavitelj medicinskega nakita poleg prvorazredno narejenih izdelkov in vrhunskega designa Swarowski ponuja tudi vse potrebno znanje za hitro, natančno in kar je najpomembnejše tudi varno prebadanje. Vsi uporabljeni pripomočki morajo biti sterilni. Najprej temeljito očistimo mesto prebadanja in ga označimo. Prebod naredimo z nakitom, ki je shranjen v sterilni kaseti. Deli nakita in nastavka na instrumentu, ki pridejo v stik s kožo, so sterilni in ne pridejo v stik z drugimi osebami.

Alergija – ne hvala!

Blomdahl vedno vztraja pri uporabi samo najboljših in najvarnejših materialov. Nakit, ki vsebuje materiale kot so nikelj, kobalt, paladium in tudi zlato lahko pri nekaterih povzročajo alergije. Blomdahlov nakit za prebadanje je bil razvit v sodelovanju z dermatologi in je primeren za vsakogar, celo za tiste, ki že imajo alergijo. Lahko izbirate med nakitom iz plastike ali titaniuma čiste medicinske kakovosti. Prevleka je nanesena samo na tiste dele nakita, ki ne pridejo direktno v stik s kožo.

Varen in prijazen do otrok

Blomdahlov način prebadanja je zelo hiter. Nakit je koničast, oster in močan, tako da hitro in varno predre kožo. Blomdahl je razvil način istočasnega prebadanja ušes. To pomeni, da je prebadanje obeh ušes narejeno hkrati in ga izvede ena oseba. Tak način je hitrejši, daje nam večji občutek varnosti in predvsem je bolj prijazen do otrok.

Ali boli?

Vsak izmed nas se drugače odzove na prebadanje. Nekaterih malo peče, nekaterim predstavlja to pik komarja. Takoj po prebadanju je mesto rahlo bočele, občutljivo in toplo, a hitro mine.

Kako se obnašati in kaj početi v času po prebadanju

Nov prebod je pravzaprav kot majhna rana. Zato je pomembno, da z njo v času celjenja pravilno ravnamo, da se nam ne vname. Novo mesto preboda mora biti čisto in suho. Dvakrat na dan je potrebno novo mesto preboda očistiti z zato posebej narejenimi Blomdahl robčki. Zelo pomembno je, da se mesta preboda v času celjenja ne dotikamo. Prav tako moramo biti previdni pri uporabi lakov za lase, parfumov, pri oblačenju,…. Zelo pomembno je, da zrak nenehno kroži okrog preboda. Zato je Blomdahl razvil poseben nakit, pri katerem leži metuljček nekoliko oddaljen od ušesne mečice.

KOŽI PRIJAZEN NAKIT s Swarovski kristali in cirkoniji

Kaj početi v prvem letu preboda? Ko preteče določen čas (približno 6 tednov), lahko odstranimo prvoten nakit in nosimo nakit po želji. Vendar je potrebno opozorilo, da včasih traja celo leto preden se mesto preboda popolnoma zaceli. Previdno zamenjajte svoj nakit. Koža, ki se celi okrog prebodenega dela, je še vedo tanka in občutljiva. Zato ima Blomdahlov nakit nekoliko debelejši del, ki prebode uho. Luknja bo nekoliko širša, a zato pri menjavanju nakita ne bomo poškodovali kože. Uporabljajte nakit, ki je prijazen do vaše kože. Nevarnost pojava alergije je večja v prvem letu po opravljenem prebadanju. Zato je še posebej pomembno, da v tem času nosimo varen nakit. Blomdahlov nakit je dokazano prijazen do kože in zdravja.

Stopite v stik

Salon za nego telesa

C. Prekomorskih brigad 62/a

5290 Šempeter pri Gorici

t+386 (0)5 3939 240
m+386 (0)40 500 021
m 0039 328 7830 420

smit.nova.gorica@siol.net

Urnik

ponedeljek od 14.00 do 19.00
torek od 8.00 do 14.00
sreda od 10.00 do 17.00
četrtek od 14.00 do 19.00
petek od 8.00 do 14.00
Sobota in izven delovnega časa po dogovoru.
Nedelja in prazniki zaprto.

©Studio Eden. All rights reserved.